Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og deling av informasjonen din når du bruker nettsiden vår. Den forteller deg også om den retten du har til personvern og hvordan loven beskytter deg.

VVi bruker dine personopplysninger til å tilby deg en tilpasset opplevelse, og til å forbedre nettstedet vårt. Ved å bruke nettsiden til Orixe godtar du at vi samler inn og bruker informasjonen din i samsvar med denne personvernerklæringen.

Sist oppdatert: 22 august 2022

1. Innsamling og bruk av dine personopplysninger

Typer data som samles inn

Personlig Data

Når du bruker nettstedet vårt, kan vi be deg om å dele visse opplysninger med oss som kan bruker til å kontakte deg, eller til å identifisere deg som person. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Mailadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Telefonnummer

  • Bruksdata

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker nettstedet vårt.

"Bruksdata kan inkludere informasjon som: Internett-protokolladressen (f.eks. IP-adressen) til enheten du benytter deg av, nettlesertypen, nettleserversjonen, sidene på nettstedet vårt du besøker, klokkeslett og dato for besøket, hvor mye tid du bruker på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data."

Når du får tilgang til nettsiden med eller gjennom en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, IP-adressen til mobilenheten din, operativsystemet til mobilenheten, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet vårt eller når du går inn på nettstedet vårt via en mobilenhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på nettstedet vårt og lagre viss informasjon. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere nettstedet vårt. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller Nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil plassert på enheten din. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av nettstedet vårt. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan nettstedet vårt bruke informasjonskapsler.

  • Nettvarder. Enkelte deler av nettstedet vårt og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som nettvarder (også referert til som klare gifs, pikselkoder og enkeltpiksel gifs) som tillater selskapet for eksempel å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til en bestemt seksjon og verifisering av system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være "Faste" eller "Sesjonsavhengig"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens øktinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.

Vi bruker Faste informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

2. Bruk av din personlige data

Orixe kan bruke dine personopplysninger til følgende formål:

Vi kan kun dele din personlige informasjon i følgende situasjoner: