Ved å klikke på "Godkjenn alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Sikre dine data med
Orixes blockchain

Blockchainteknologien vår er en hybrid skyløsning som kombinerer blockchain med skalerbarheten og brukervennlighet i en klassisk database. Dette sikrer at Orixe plattformen har lavt energiforbruk samtidig som den kan levere høy effektivitet.

Hvordan fungerer blockchain?

Orixes blockchain sørger for at dataene dine er sikre og gjennomsiktige uten at det går på bekostning av personvernet. Vi har oppfunnet en smart måte å minimere mengden åpen informasjon som ligger på Orixe-blokkjeden, uten å redusere nivået av sporbarhet og åpenhet som er nødvendig for å beskytte mot forfalskning. Dette betyr at du kan få full oversikt og innsikt i dine egne data og dataene til de spesifikke produktene du mottar, men kan du ikke se data knyttet til andre produkter eller leverandører.

Vi beregner og etablerer et matematisk fingeravtrykk for alle dataene som er lagret i blokkjeden. Dette sikrer at informasjonen er uforanderlig, at sensitiv informasjon holdes konfidensiell, og den lar oss minimere mengden data som faktisk er lagret på blockchain. Minimering av data på denne måten betyr at 3,5 millioner transaksjoner på Orixe-blokkjeden kan utføres med samme mengde energi som brukes i en bitcoin-transaksjon.

En tradisjonell blockchain er en form for distribuert datalagring. Her lagres informasjon som en uavhengig "blokk" med data, før denne distribueres til alle de enkelte brukerne i et nettverk. Disse informasjonsblokkene bindes deretter sammen gjennom unike matematiske tall. I praksis er det da slik at den nyeste blokken alltid verifiseres av nummeret knyttet til blokken før den. På denne måten opprettes en kjede av blokker, eller en blokkjede.

Nye blokker mottar alltid nye unike matematiske tall, som knytter dem til tidligere. Dette har mange innvirkninger på datasikkerheten. Spesielt er det vanskelig å forfalske nye blokker, siden de må verifiseres av alle de tidligere blokkene i nettverket. Det blir dermed umulig å tukle med eller forfalske data, ettersom endringer i en blokk vil endre den matematiske koden, og dermed ugyldiggjøre alle blokker etter den. Dette sikrer at dataene er uforanderlige.

Orixe sikrer forretningssensitiv data

Vi bruker vår blockchain teknologi til å la brukere spore og verifisere informasjon, men det betyr ikke at alle har tilgang på alt. Vår blockchain lagrer kryptert data, og kun de brukerne dataen angår får mulighet til å se den. Brukere som har valgt å utveksle informasjon gjennom en transaksjon eller revisjon, får derfor se dataene de har valgt å dele. På denne måten får ingen uønskede tredjeparter tilgang til din data. Når data spores i leverandørkjeden via blockchain, så kan vi sette rammer for hvilken informasjon som skal vises i alle ledd. Dette betyr at vi kan skjule forretningssensitiv data, som navn på underleverandører, men vise informasjon om opphavsland, hvor en leveranse har vært, sertifikater, og så videre. Disse rammene kan tilpassen den enkelte leverandørkjede, avhengig av behov.

Se vår blockchain

Orixe Support

Våre brukere har alltid tilgang på veiledning og support fra oss. Vi jobber for å sikre smidig drift for alle brukere, og for å holde nedetiden til et minimum, slik at plattformen alltid er tilgjengelig i forretningskritiske øyeblikk.

Enkel integrasjon

Vi bruker REST API for å sikre at vi kan integrere løsningen vår med de fleste ERP-systemer i dag. Dette gjør at vi kan opprette koblinger som for eksempel eksporterer ordredetaljer fra et ERP-system og til Orixe Trace modulen, med ett enkelt tastetrykk. Ved å bruke REST API har vi også mulighet til å koble oss opp mot andre typer systemer enn kun ERP, så mulighetene for å integrere Orixe i din bedrift og arbeidsflyt er mange.

Tilbud

En på teamet vårt kontakter deg så raskt som mulig.

Felt markert med en asterisk (*) er du nødt til å fylle ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
+47 64 80 90 15
sales@orixe.no
Orixe AS, Gamle Drammens vei 40, 1369 Stabekk, Norway