Ved å klikke på "Godkjenn alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

AKTSOMHETSVURDERING AV LEVERANDØRKJEDEN

Etterlev Åpenhetsloven med Orixe

Orixe er et cloud basert software som gjør det enkelt å gjennomføre aktsomhetsvurderinger og få en oversikt over risiko i hele forsyningskjeden.  Det er brukervennlig og tidsbesparende for deg og dine leverandører. 

Vi tilbyr verktøy
og rådgivning i alle steg

Orixe tilbyr funksjoner på vår SaaS plattform som støtter opp under arbeidet med Åpenhetsloven. Funksjonene er ment å passe inn i et årshjul som er basert på det årlige rapporteringskravet som fremkommer av Åpenhetsloven. Arbeidsflyten til funksjonene er strukturert for å stemme overens med prosessen for aktsomhetsvurderinger slik den er beskrevet i OECDs retningslinjer.

Vi i Orixe bryter ned denne prosessen i 6 hovedsteg, som dekkes og støttes opp av funksjoner på Orixe plattformen. Vi tilbyr også workshops og personlig oppfølging gjennom hele prosessen.

Orixe gir deg intuitiv oversikt over risiko

Aktsomhetsvurderinger er viktige for å sikre at vi opprettholder bærekraftsmålene, fordi bedrifter må vurdere risiko i hele leverandørkjeden. Orixe Åpenhetsloven gir deg tilgang på kraftige verktøy for risikoidentifikasjon, som automatiserer mye av dette arbeidet, som Åpenhetsloven krever. Se risiko for arbeids- og menneskerettighets brudd i din leverandørkjede i en enkel kartoversikt som er knyttet til risikoindikator for spesifikke land. Risiko blir også indikert basert på hvor godt dine leverandører opprettholder FNs Global Compact prinsipper, slik at du får det beste utgangspunktet mulig for å jobbe med Åpenhetsloven.

Orixe kort fortalt:

Bygger digitale løsninger med innovativ ny teknologi som gir oversikt og kontroll over leverandørkjeden

Programvaren for Åpenhetsloven er basert på et årshjul som bygger på OECDs retningslinjer for aktsomhetsvurderinger

Tilbyr tre programvarepakker for Åpenhetsloven med en ulik kombinasjon av programvareverktøy og rådgivning

Løsningen er bygget i samarbeid med kvalitets- og innkjøpssjefer for å spare tid, ressurser, og redusere risiko i leverandørkjeden

Orixe Åpenhetsloven

Vi tilbyr en skybasert Software-as-a-Service løsning, som gir deg tilgang på alt du behøver på en enkel plattform - direkte i nettleseren din. Våre funksjoner gir deg tilgang på alle verktøyene du behøver for å overholde Åpenhetsloven på ett sted. Identifiser risikoer, vurder prioriteringer i digitale risikomatrisen, legg handlingsplaner, følg opp tiltak med leverandører, og koordiner teamet ditt. En oppsummering av arbeidet ditt kan enkelt lastes ned som en PDF for å legges ved årsrapporter.

book et møte

Mål ditt ESG-nivå!

Med Orixe Åpenhetsloven kan du score din ESG-modenhet basert på FNs Global Compact prinsipper for et bærekraftig forretningsliv, og FNs bærekraftsmål. Du kan også se dine leverandørers score, og deres leverandørskjeders gjennomsnittsscore. Dette gir både viktige risikoindikasjoner, og kan brukes som del av rapporteringen på det bærekraftige arbeidet din bedrift gjør.

SDG'S

Vår visjon:
En bærekraftig fremtid

Orixe AS ble startet i 2018. Idéen dukket opp som respons på en hendelse hvor en norsk bedrift la mekre til at en mangeårig leverandør av elektriske komponenter hadde levert varer med falske opphavssertifikater. Kostnadene forbundet med å fikse problemet ble så høye, både for bedriften og klientene de solgte varer videre til, at administrerende direktør bestemte seg for at noe måtte gjøres.

Etter mye diskusjon om mulighetene for å lage et system for kontroll og styring av produkter i leverandørkjeden bestemte Gunilla F. Grimsgaard seg for å grunnlegge Orixe for å løse problemene som mange leverandørkjeder står overfor i dag.

Vi har tro på at dersom vi bruker innovativ ny teknologi for å sørge for etisk og miljømessig ansvarlighet i leverandørkjeden kan vi skape en bedre fremtid for alle!

Vi hjelper deg med å komme i gang

Usikker på hvor du skal starte med Åpenhetsloven? Orixe tilbyr full rådgivning og support for å hjelpe deg med å komme i gang med arbeidet med Åpenhetsloven, enten det er med eller uten våre smarte digitale verktøy.

book et møte

Orixe gir full sporbarhet

Orixe plattformen kan tilby også full sporbarhet i leverandørkjeden. Med vår innovative energieffektive blockchain-teknologi, kan vi spore transaksjoner gjennom alle ledd i leverandørkjeden. Dette sikrer at du alltid kan ha kontroll på ordredetaljer, opprinnelsesland, og produktsertifikater, alt på ett sted. Med full sporbarhet kan man mitigere mye risiko i leverandørkjeden, da man får bedre kontroll og innsikt i fjerne ledd.

LÆR MER HER

Digitale revisjoner

Orixe Åpenhetsloven gir deg muligheten til å sende ut digitale revisjoner. Revisjonsskjemaene kan tilpasses den enkelte situasjonen eller leverandøren, og man kan enkelt lage generelle skjemaer som kan sendes ut til fler leverandører av gangen. Løsningen lar deg også etterspørre informasjon fra leverandører som bilder, videoer, sertifikater, resultater fra tredje-parts revisjoner, og så videre, og sørger for at du har kontroll på all dataen på ett sted. Dette gjør det lett både å implementere tiltak og følge opp på resultatene.

book et møte

Våre brukere

Jeg bruker Orixe til å forsikre meg om at alle våre leverandører følger kvalitetsstandardene våre og til å forsikre meg om at vi bruker godkjente leverandører. Det er mindre tidskrevende for begge partier.
- Kristoffer, Logistikk
Man kan alltid forfalske ett stykke papir, men med denne blockchain teknologien er det mye vanskeligere. Forfalskning blir også mye mer synlig i leverandørskjeden. Å lure oss blir mye vanskeligere nå en enn det har vært tildligere.
- Julie, Quality Assurance Manager
Det er enkelt å bruke. Spesielt med knappen som gjør at man enkelt kan flytte informasjon fra Navision til Orixe.
- Kristoff, Lager

Velg løsningen som passer best for deg!

Åpenhetsloven Digital

 • Digital risikooversikt

 • Risikomatrise

 • Handlingsplan

 • PDF-rapport

 • 45 minutters oppstartsmøte

Åpenhetsloven Digital +

 • Digital risikooversikt

 • Risikomatrise

 • Handlingsplan

 • PDF-rapport

 • 45 minutters oppstartsmøte

 • Digital leverandørgodkjenning og -oppfølging

 • 10 support og rådgivningstimer

Åpenhetsloven Total

 • Digital risikooversikt

 • Risikomatrise

 • Handlingsplan

 • PDF-rapport

 • 45 minutters oppstartsmøte

 • Digital leverandørgodkjenning og -oppfølging

 • Bistand til oppdatering av policy, vurdering av risiko, oppfølging av risiko i leverandørkjeden og rapportering​​

 • Support og rådgivning inkludert​

Kontakt oss for et uforpliktet tilbud!

Kontakt oss

Usikker på om Orixe Åpenhetsloven passer deg? Book en demo!

Nysgjerrig på hvordan Orixe Åpenhetsloven kan integreres i din bedrift? Book en 30 minutters demo med en på teamet vårt, så kan vi vise deg mer om funksjonaliteten og mulighetene med Orixe.

book eN DEMO

Datasikkerhet - Bygget på blockchain teknologi

Orixes blockchain sørger for at dataene dine er sikret og uforanderlige. De kan alltid verifiseres uten at det går på bekostning av personvernet.

LES MER

Orixe bygger bærekraftige leverandørkjeder

Orixe tilbyr funksjoner på vår SaaS plattform som støtter opp under arbeidet med Åpenhetsloven. Funksjonene er ment å passe inn i en årshjulsbasert arbeidsprosess for å sammenfalle med det årlige rapporteringskravet som fremkommer av Åpenhetsloven.

Vi i Orixe bryter ned denne prosessen i 6 hovedsteg. Flere av disse stegene dekkes eller støttes opp av funksjoner på Orixe plattformen. Vi tilbyr også workshops og personlig oppfølging gjennom hele prosessen.

book et møte

Tilbud

En på teamet vårt kontakter deg så raskt som mulig.

Felt markert med en asterisk (*) er du nødt til å fylle ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
+47 64 80 90 15
sales@orixe.no
Orixe AS, Gamle Drammens vei 40, 1369 Stabekk, Norway