Ved å klikke på "Godkjenn alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.
AuditTraceSustainabilityCo2 Kalkulator

Hvor bærekraftig er bedriften din?

Hvor bærekraftig er virksomheten din? Hva slags spor ønsker du å etterlate på planeten? Orixe Sustainability lar deg enkelt gjøre en egenvurdering av hvor bærekraftig bedriften din, og levererandørkjeden som helhet, er. Dette lar deg bevise din bedrifts dedikasjon til FNs bærekraftsmål, og compliance lovgivning som Åpenhetsloven.

Evaluer årlig hvor godt din bedrift og leverandørkjede oppfyller FN’s bærekraftsmål, og om du er i samsvar med FN Global Compact prinsippene for et ansvarlig næringsliv.

Vurder din ESG-modenhet

Få en indikasjon på hvor godt du etterlever bærekraftsmålene, og hvilke områder bedriften din må fokusere mer ressurser og krefter på.

Vurder din leverandørs ESG-modenhet

Orixe Sustainability gir ikke bare et effektivt overblikk over din egen bedrifts fremskritt med bærekraftig utvikling, men gir også score på dine leverandørers, og hele din forsyningkjedes, modenhetsnivå.

Vis at du bryr deg

Bruk dine resultater til å formidle din dedikasjon til FN’s Bærekraftsmål overfor dine kunder og samarbeidspartnere

Vår blockchainteknologi sikrer 100% dataintegritet

SLIK VIRKER DET

Tilbud

En på teamet vårt kontakter deg så raskt som mulig.

Felt markert med en asterisk (*) er du nødt til å fylle ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
+47 64 80 90 15
sales@orixe.no
Orixe AS, Gamle Drammens vei 40, 1369 Stabekk, Norway