Ved å klikke på "Godkjenn alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

QA ASSURANCE

Slik gjør du kvalitetssikring enklere

Ved å bruke Orixe Sustainability og Orixe Audit! Med disse modulene gir vi effektive verktøy til kvalitetssjefen, som gjør arbeidet med kvalitetssikring både grundigere, og raskere. Orixes software-moduler sørger for at du har full oversikt, rask risiko identifikasjon, og effektive oppfølgingsmuligheter for å utbedre feil.

Få tidlige varselssignaler

Orixes moduler gir deg full oversikt over leverandørstatus, produktdetaljer, og hvor godt de overholde FNs Global Compact prinsipper. Dette gjør at du tidlig kan avdekke mangler, og forutse problemer. Hvis leverandør velger å endre materialene som inngår i produktet de sender, kan du enkelt sende ut en Audit for å godkjenne produksjonsprosesser eller materialhåndteringen. Med Sustainability kan du sørge for at leverandører har gode rutiner når det kommer til arbeidsvilkår, opplæring, og menneskerettigheter. Du kan også få en tydelig oversikt over leverandører som ofte har feilleveranser, forsinkede leveringer, eller problemer med produksjonen, for å kunne ta raske vurderinger om oppfølging og utbedring. Med Orixe Trace kan du verifisere opprinnelsesland, og alltid sørge for at du vet hvor varene du kjøper kommer fra.

Orixe hjelper deg lettere følge opp leverandører

Orixe Audit er vårt verktøy for enklere digitale leverandørrevisjoner. I kvalitetssjefens stødige hender er dette et kraftig hjelpemiddel for oppfølging og utbedring hos leverandører. Revisjonsskjemaene kan tilpasses den enkelte situasjonen eller leverandøren, og man kan også enkelt lage generelle skjemaer som kan sendes ut til fler leverandører av gangen. Audit tillater deg ikke bare å stille målrettede spørsmål, men lar deg også etterspørre informasjon fra leverandører som bilder, videoer, sertifikater, resultater fra tredje-parts revisjoner, og så videre. Verktøyet gjør det lett for leverandører å fylle ut, da du enkelt kan skjule eller vise tilleggsspørsmål basert på tidligere svar, slik at revisjonene blir mest mulig effektive for alle parter.

Våre brukere

Man kan alltid forfalske ett stykke papir, men med denne blockchain teknologien er det mye vanskeligere. Forfalskning blir også mye mer synlig i leverandørskjeden. Å lure oss blir mye vanskeligere nå en enn det har vært tildligere.
- Julie, Quality assurance manager

Orixe gir deg oversikt over alle sertifiseringer

I Orixe Audit kan leverandører enkelt legge ved de originale sertifiseringene sine når de skal godkjennes. Digitale kopier er lettere å verifisere enn fysiske, og med Orixe Trace kan du også få vedlagt elektroniske kopier av Certificate of Compliance, produktsertifiseringer, eller sertifiseringer av produksjonsmetoder. Dette gjør at du til en hver tid kan godkjenne rutinene og prosessene til en leverandør.

Leverandører som ikke leverer avtalt kvalitet eller standard?

Orixe hjelper deg å identifisere hvilke deler av leverandørkjeden som er ansvarlig, og utbedre problemene. Med Sustainability og Trace blir det lettere å identifisere hvilke leverandører, og deres underleverandører, som er ansvarlige når leveranser ikke holder avtalt kvalitet. Sustainability og Trace gir også gode indikasjoner på hvorvidt leverandører leverer i henhold til godkjente standarder og lovverk, som Åpenhetsloven. Dette gjør utredningen av både eksisterende og mulige problemer mye mer effektiv. Med Audit blir det lett å følge opp leverandører med tiltak, for å utbedre manglene.

Sikre at leverandørkjeden overholder dine ESG-krav

Orixe Sustainability lar deg se hvor godt dine leverandører opprettholder FNs Global Compact prinsipper. Du kan se scoren deres innen fire ulike kategorier - Menneskerettigheter, Arbeidsrettigheter, Miljø, og Anti-korrupsjon - for å finne ut av hvor du burde gjøre tiltak eller hvor leverandører kan forbedre seg.

Alltid ha kontroll på leverandørers sertifikater
Gratis for leverandører
Full oversikt over leverandørkjeden
Sørg for at alle produkter overholder dine kvalitetskrav
Få oversikt over leverandørers ESG-profil
Jobb kun med godkjente leverandører

Vår blockchainteknologi sikrer 100% dataintegritet

SLIK VIRKER DET

Tilbud

En på teamet vårt kontakter deg så raskt som mulig.

Felt markert med en asterisk (*) er du nødt til å fylle ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
+47 64 80 90 15
sales@orixe.no
Orixe AS, Gamle Drammens vei 40, 1369 Stabekk, Norway