Ved å klikke på "Godkjenn alle informasjonskapsler" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.
AuditTraceSustainabilityCo2 Kalkulator

Regn ut dine CO2 utslipp

Orixe har som visjon å hjelpe næringslivet til å bli mer bærekraftig. Som en del av dette har vi, i samarbeid med Oslomet og Gründergarasjen, utviklet en CO2 kalkulator for bedrifter, fordi vi vet at dette er første steg mot en positiv endring.

Klimaforandringene er ekte, og en unektelig trussel mot vårt samfunn. Effektene er allerede synlige, og vil bare bli mer katastrofale om vi ikke handler nå. Gjennom utdanning, innovasjon, og etterlevelse av våre klimamål, kan vi gjøre de endringene som behøves for å redde planeten. Disse endringene vil føre til store muligheter for å modernisere infrastruktur, noe som vil skape nye arbeidsplasser og øke velstanden over hele verden. Med tanke på dette er det viktig at vi reduserer CO2 utslippene, og vi må alle gjøre vår del. FN’s 13. mål for bærekraftig utvikling er å handle umiddelbart for å stoppe klimaendringene og bekjempe konsekvensene.

Lær mer om utslippene dine

Få en oversikt over CO2-utslippene dine og identifiser hvor du kan gjøre grep for å redusere dem.

Det er gratis!

Utregningen er 100% din egen, og du behøver ikke betale noen ting for den. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post.

Vår blockchainteknologi sikrer 100% dataintegritet

SLIK VIRKER DET

Tilbud

En på teamet vårt kontakter deg så raskt som mulig.

Felt markert med en asterisk (*) er du nødt til å fylle ut.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
+47 64 80 90 15
sales@orixe.no
Orixe AS, Gamle Drammens vei 40, 1369 Stabekk, Norway